Todas las publicaciones (1)

Ordenar por

Provem el Codex-U, més que seguretat per la teva bici

 

A pedalem.cat, Club/Xarxa social ciclista de Catalunya ens importa molt la seguretat tant dels ciclistes com de les mateixes bicicletes que en molts casos poden arribar a tenir un cost superior als 5.000€.


Cert és que quan parlem de sistema de seguretat per una bicicleta sigui de carretera o muntanya parlem d'un possible pes addicional que els ciclistes no agrada. Però si parlem del segment de bici elèctrica de muntanya, com és el cas de la bici amb la qual vam fer el test, la cosa canvia per diversos motius. Ja no és tan important el pes perquè aquestes bicicletes pesen molt, en ser una bici elèctrica segur que mínim té un preu de 1.500€ fins a 6 o 7 mil euros. Això pot fer que llavors sí, valorem molt més el Codex-U.


Per altra banda, també hem de tenir en compte que no només estem parlant de bicicletes elèctriques, el pes també s'ha de tenir en compte a les bicicletes convencionals, perquè el pes sempre depèn del perfil de la persona o ciclista.

Des de pedalem.cat hem fet la prova a una Cannondale Moterra (elèctrica) de doble suspensió que ja ve de sèrie amb una tija telescòpica amb la qual podem baixar i pujar el seient al fer corriols o trialeres fora pista. Diem això perquè al muntar el Codex-U a la tija del seient i tenir els 2 handicaps de doble suspensió i tija telescòpica, s'ha de tenir present. És l'únic que hem vist que podia afectar el funcionament de la bici i conducció però ho hem pogut salvar, sense cap problema.


El que vam fer és pujar la tija fixa del seient per tenir molt marge amb la roda i baixar la tija telescòpica com si no la tinguéssim. Trobem que pot tenir un ús adient en aquest tipus de bicis quan vols fer una excursió de molts kms inclús portant una bateria més, carregador, roba de recanvi imprescindible. Podrem portar a més de la petita motxilla de sempre, el imprescindible damunt el Codex-U, podent sempre parar a prendre alguna cosa i lligant la bici amb el seu cadenat que també dona per aquesta mida de roda que té la Moterra de 27,5 +. Ens ha agradat!


Evidentment veiem una utilitat 100% en tota mena de bici elèctrica de passeig que fem servir a les ciutats per portar-hi coses a sobre i per poder lligar la bici amb el cadenat que ni tan sols es veu a simple vista.


És un gran producte de seguretat pel que apostem i ben segur que s'estendrà per tota Catalunya i per tota Espanya.

 

Si voleu més informació al respecte podeu visitar la seva web seguint aquest enllaç: https://www.codex-u.com/es/

 

 

Leer más…